O navă cu peste 750 de pasageri la bord a sosit la Constanța. 21 de nave de croazieră au ajuns în port în acest an

O navă cu peste 750 de pasageri la bord a sosit la Constanța. 21 de nave de croazieră au ajuns în port în acest an
Profit.ro
Profit.ro
scris 29 oct 2019

O navă maritimă de pasageri cu peste 750 de pasageri la bord a sosit marți, în Portul Constanța, aceasta urmează să închidă sezonul de croaziere în acest port. În acest an 21 de nave de croazieră, cu peste 3.000 de turiști, au ajuns în Portul Constanța.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Șefii celor mai mari bănci din România vor dezbate cu celebrul economist Nouriel Roubini starea reală a economiei și perspectivele izbucnirii unei noi crize. Te așteptăm la eveniment! Click pentru detalii și înregistrare.

Potrivit unui comunicat al Administrației Porturilor Maritime Constanța (APMC),  nava maritimă de pasageri Amera închide marți, 29 octombrie, sezonul de croaziere în Portul Constanța, scrie News.ro.

Nava, sub pavilion Bahamas, are la bord 754 pasageri, majoritatea germani, și un echipaj format din 459 persoane. Turiștii străini vor pleca în excursii în județul Constanța, la București și în Delta Dunării.

Tranzacție surpriză: Help Net, sub conducerea germanilor de la Phoenix, cumpără 33 de farmacii la nivel național CITEȘTE ȘI Tranzacție surpriză: Help Net, sub conducerea germanilor de la Phoenix, cumpără 33 de farmacii la nivel național

“După o perioadă în care contextul geopolitic din zonă a ținut departe de Marea Neagră navele maritime de pasageri, Amera este prima navă maritimă care sosește în Portul Constanța. În acest an, în terminalul de pasageri al Portului Constanța au fost înregistrate 21 de escale ale navelor de croazieră, cele mai multe fluviale. Acestea au adus la Constanța peste 3.000 de turiști străini”, se arată în comunicat.

Sursa citată menționează că rezervările pentru anii viitori anunță o relansare a turismului de croazieră în Portul Constanța, nave maritime de pasageri cu capacitate mare anunțându-și deja escale, pentru următorii trei ani.

Astfel, pentru 2020 Portul Constanța are înregistrate în prezent zece rezervări pentru nave maritime de pasageri, dintre care cinci au o capacitate de 800 până la 1.500 de pasageri, printre care Azamara Journey, Aegean Odyssey, Boudicca, Albatros, Crown Iris.

Pentru 2021 deja s-au înregistrat 9 rezervări de nave maritime de pasageri și există tendința ca numărul acestora să crească, iar în acest moment a fost realizată o rezervare pentru anul 2022, pentru Crystal Symphony, navă maritimă cu o capacitate de 848 de pasageri.

viewscnt
Afla mai multe despre
croaziera
portul constanta