Orbis deschide anul viitor două noi hoteluri în România

Orbis deschide anul viitor două noi hoteluri în România
Profit.ro
Profit.ro
scris 4 iun 2019

Orbis Hotel Group, partener strategic al Accor din Europa de Sud-Est, a semnat un acord de management în România pentru operarea a două hoteluri existente, care vor fi supuse modernizării și vor fi redeschise sub două branduri noi: Mercure Galați Centrum (66 de camere) și ibis Styles Galați Dunărea (79 de camere).

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară

Planul de renovare a celor două hoteluri va include modernizarea camerelor, a restaurantelor și a spațiilor publice, precum și investiții în servicii IT și digitale.

Hotelurile, care vor fi deschise în al doilea trimestru din 2020, se vor alătura lanțurilor hoteliere Mercure și ibis Styles.

Fostul șef al CNAS Eugeniu Țurlea ar fi primit în 2002 o mită în valoare 5.000 de dolari de la compania farmaceutică Hoffman La Roche CITEȘTE ȘI Fostul șef al CNAS Eugeniu Țurlea ar fi primit în 2002 o mită în valoare 5.000 de dolari de la compania farmaceutică Hoffman La Roche

Grupul hotelier Orbis este cel mai mare lanț de hoteluri din Polonia și Europa Centrală și de Est. Orbis deține 130 de hoteluri și este singurul licențiator pentru toate brandurile AccorHotels în 16 țări: Bosnia și Herzegovina, Bulgaria, Croația, Cehia, Estonia, Ungaria, Letonia, Lituania, Macedonia, Moldova, Muntenegru, Polonia, România, Serbia, Slovacia și Slovenia. Grupul are în total 22.500 camere. Hotelurile operează sub brandurile Sofitel, Pullman, M Gallery, Novotel, Mercure, ibis, ibis Styles și ibis budget. Aceste branduri, recunoscute în toată lumea, oferă servicii de calitate la diferite standarde, variind de la lux de 5 stele la hoteluri economice de 1 stea.

Din 1997, Orbis SA este cotată la Bursa din Varșovia.

Accor este un grup lider la nivel global în domeniul ospitalității augmentate, care oferă experiențe unice și semnificative în aproape 4.800 de hoteluri, stațiuni și reședințe din peste 100 de țări.

viewscnt
Afla mai multe despre
orbis
hoteluri galati
styles galați dunărea
mercure galați centrum