Air Canada Rouge reia zborurile directe din București către Canada

Air Canada Rouge reia zborurile directe din București către Canada
Liviu Iancu
Liviu Iancu
scris 3 iun 2019

Air Canada Rouge reia, începând cu 7 iunie, zborurile directe către Montreal și Toronto, intrând în al doilea an de operare, dar în loc de patru curse pe săptămână, în acest an vor fi șase, câte trei spre fiecare dintre cele două orașe. Ca și anul trecut, cursele vor avea loc în perioada 7 iunie - 7 octombrie, doar că în intervalele 7-24 iunie și 7 septembrie - 7 octombrie vor fi câte patru pe săptămânâ, iar în intervalul 24 iunie – 7 septembrie sunt programate șase zboruri săptămânal, a anunțat luni compania aeriană de leisure a Air Canada.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Compania aeriană Air Canada este condusă de românul Călin Rovinescu, desemnat în 2016 cel mai bun CEO al Canadei.

Zborurile către Montreal și Toronto vor avea o durată de aproximativ 10 ore și vor fi operate cu aeronave Boeing 767-300. "Air Canada este singura companie aeriană nord-americană care are o cursă directă din România către Canada. În primul an de operare am văzut o creștere a cererii pentru curse din România către America de Nord. Prin urmare, în 2019, am luat decizia să oferim și mai multe zboruri directe”, spune Nedime Konuksever - Country Manager Romania, Europa de Est și Turcia.

Pasageri pot opta pentru 2 clase de serviciu, Economy și Premium Rouge.  Economy are inclus în bilet mâncare la bordul aeronavelor, băuturi răcoritoare și un bagaj de cală de până la 23 de kilograme.

Air Canada, condusă de românul Călin Rovinescu, desemnat în 2016 cel mai bun CEO al Canadei, a lansat astăzi cursele directe dus-întors România-Canada CITEȘTE ȘI Air Canada, condusă de românul Călin Rovinescu, desemnat în 2016 cel mai bun CEO al Canadei, a lansat astăzi cursele directe dus-întors România-Canada

Pasagerii Premium Rouge au posibilitatea de a transporta două bagaje de cală, fiecare cu o capacitate maximă de 23 de kilograme, respectiv beneficiază de prioritate la check in și îmbarcare. La bordul aeronavelor, pasagerii clasei Premium Rouge au meniu gourmet, mâncarea fiind servită în vase de porțelan.

Noutatea pentru zborurile operate în 2019 este introducerea internetului wi-fi de mare viteză, prin satelit, care permite utilizatorului să posteze video live, să navigheze pe internet și să facă cumpărături în timpul zborului.

Cu zboruri în peste 70 de destinații din întreaga lume, Air Canada Rouge are o echipa de 2.000 de angajați și peste 50 de aeronave, deservind peste 25 de milioane de clienți din momentul lansării, în urmă cu cinci ani de zile.

viewscnt
Afla mai multe despre
air canada
romania
curse