Paralela 45 construiește o clădire de birouri în București, investiție de peste 5 milioane euro

Paralela 45 construiește o clădire de birouri în București, investiție de peste 5 milioane euro
Profit.ro
Profit.ro
scris 10 iun 2018

Paralela 45, unul din cei mai mari touroperatori din țară, va începe anul viitor construcția unei clădiri de birouri în Capitală, investiție de peste 5 milioane euro, această urmând să fie finalizată în doi ani, a declarat pentru News.ro Alin Burcea, proprietarul companiei.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

”Anul viitor voi începe un nou proiect, vreau să construiesc o clădire de birouri acolo unde acum e sediul central și depozitul Chicco (magazin de haine de copii administrat tot de Alin Burcea, n.r.). Jumătate din sediu va fi ocupat de Paralela 45”, spune Alin Burcea.

Construcția va dura aproximativ doi ani și va avea 6.000 metri pătrați.

”Acum trebuie să scoatem autorizațiile”, precizează Burcea.

În ceea ce privește proiectul imobiliar de lângă Lacul Snagov, unde proprietarul touroperatorului Paralela 45 construiește un complex rezidențial, Club Lac Snagov, acesta este aproape finalizat și se lucrează la curtea interioară. Investiția se ridică la circa 7 milioane de euro.

5 zile până la primul fluier al Cupei Mondiale. Turneul final din Rusia 2018: fotbal sau politică? CITEȘTE ȘI 5 zile până la primul fluier al Cupei Mondiale. Turneul final din Rusia 2018: fotbal sau politică?

”Vindem cam un apartament pe lună. Sper ca în două luni să fie totul gata. Acum amenajăm curtea interioară, clădirile sunt deja gata. Vom construi un ponton, un mic debarcader, o piscină acoperită și un teren de tenis”, afirmă omul de afaceri.

Complexul are 77 de apartamente, se află pe malul lacului Snagov, iar terenul are circa 8.000 metri pătrați.

”Proiectul se finanțează și din vânzările de apartamente. A plouat și nu am putut lucra afară, dar în maximum două luni e gata”, spune Alin Burcea.

De asemenea, sediul Paralela 45 din Bulevardul Elisabeta se va muta, pentru o perioadă de trei ani, pentru că încep lucrările de consolidare și restaurare împreună cu Primăria Capitalei.

”Clădirea este din anul 1884 și trebuie renovată. Iar sediul din strada Luca Stroici fie va fi fie renovat, fie vândut. Noi ne mutăm ca să ne dezvoltăm”, adaugă Burcea.

Jumătate din necesarul de investiție va fi susținut din surse proprii, jumătate printr-un credit de la Banca Transilvania.

viewscnt
Afla mai multe despre
paralela 45
alin burcea
cladire. birouri