Jumătate din cererile de cazare în România sunt pentru familii cu copii

Jumătate din cererile de cazare în România sunt pentru familii cu copii
scris 8 iun 2018

Facilitățile pentru copii și locurile de joacă sunt printre cele mai solicitate servicii din hotelurile și pensiunile din România. Din totalul cererilor înregistrate de portalul de rezervări HotelGuru.ro, jumătate vin de la familii cu cel puțin un copil. Copiii cu vârsta până în doi ani sunt cazați gratuit.

Familiile cu un copil cu vârsta până în 12 ani aleg să se cazeze într-o cameră matrimonială. Cei mai mulți hotelieri impun rezervarea unei suite sau a unui apartament pentru familiile cu doi copii. Un sfert din locurile de cazare din România oferă acces la un loc de joacă pentru copii.
România, în prag de a fi trimisă în judecată de Comisia Europeană în legătură cu accesul la informații privind combaterea spălării banilor CITEȘTE ȘI România, în prag de a fi trimisă în judecată de Comisia Europeană în legătură cu accesul la informații privind combaterea spălării banilor

Alături de piscină și zona SPA, românii își doresc și activități pentru copii și locuri de joacă pentru cei mici la hotelul ales pentru a-și petrece vacanța. Majoritatea proprietăților au astfel prevăzut un loc de joacă exterior și, din ce în ce mai multe au organizat și locuri de joacă în interior, sub supravegherea părinților sau a personalului calificat.

Familiile cu copii optează pentru zona litoralului în timpul sezonului de vară, dar și pentru stațiunile balneo-climaterice, Sovata și Praid fiind printre cele mai solicitate destinații, alături de stațiunile Eforie pentru litoral.
 
HotelGuru.ro este un portal de rezervări online care are listate 1.700 de unități de cazare din România, din totalul celor 127.000 de unități de cazare din întreaga Europă, afișate pe site. HotelGuru.ro este parte a grupului Szallas.hu din Ungaria, ce a generat rezervări de peste 25 de milioane de euro, anul trecut, în Europa Centrală și de Est.
viewscnt
Afla mai multe despre
romani
turism
hoteluri