Pârtiile de mare altitudine din Sinaia se deschid, parțial, miercuri

Pârtiile de mare altitudine din Sinaia se deschid, parțial, miercuri
Profit.ro
Profit.ro
scris 14 dec 2021

Administrația domeniului schiabil al stațiunii Sinaia anunță că miercuri se vor deschide unele dintre pârtiile stațiunii. Prețurile pentru ski-pass sunt cele care au intrat în vigoare la 1 februarie anul acesta.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

"Mâine deschidem o parte a domeniului schiabil sinăian, partea situată cel mai sus. În golul alpin vom putea schia pe Lăptici 1, Lăptici 2, Soarelui 2, Variantă și pârtia de începători de la Cota 2000 deservită de bandă", informează marți, pe Facebook, reprezentanții Gondolei Sinaia, instalație de transport pe cablu aflată în administrarea unei firme a Consiliului Local, scrie News.ro.

Dan Fați, CEO și co-fondator Dacris, în top 100 mondial cei mai influenți CEO din office supplies CITEȘTE ȘI Dan Fați, CEO și co-fondator Dacris, în top 100 mondial cei mai influenți CEO din office supplies

Conform sursei citate, prețurile pentru skipass rămân la nivelul stabilit la 1 februarie anul acesta. Astfel, skipass-ul pentru o zi costă 160 de lei de luni până vineri și 170 de lei sâmbăta și duminica pentru adulți, studenții și copiii beneficiind de reduceri.

Urcarea sau coborârea pe un tronson cu telegondola este de 25 de lei, tarifele diminuându-se dacă turiștii cumpără urcare și coborâre pe unul sau pe ambele tronsoane ale instalației de transport pe cablu.

Programul de funcționare al gondolei Sinaia, care urcă la Cota 1400, este între orele 8:00 – 17:00. Gondola Carp, care urcă la Cota 2000, pornește la ora 08:30 și are ultima cursă la ora 16:30.

viewscnt
Afla mai multe despre
sinaia
partii
schi