Persoanele care vin din anumite țări în România nu vor mai fi obligate la măsura izolării la domiciliu

Persoanele care vin din anumite țări în România nu vor mai fi obligate la măsura izolării la domiciliu
Ovidiu Bărbulescu
Ovidiu Bărbulescu
scris 4 iun 2020

Guvernul a decis, ca punctual, în fiuncție de evoluția situației epidemiologice, pentru unele țări de proveniență, cetățenii care intră în România să nu mai fie obligați la măsura izolării la domiciliu.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

În acest sens, Executivul a adoptat o hotărâre care permite relaxarea măsurii izolării la domiciliu a persoanelor care vin din alte țări.

FOTO Într-o galerie din Paris, vizitatorii păstrează distanța fizică cu ajutorul pălăriilor cu extensii CITEȘTE ȘI FOTO Într-o galerie din Paris, vizitatorii păstrează distanța fizică cu ajutorul pălăriilor cu extensii

”La propunerea institutului Național de Sănătate Publică, în urma evaluării unor criterii care să confirme faptul că există un risc scăzut din țările de proveniență ale cetățenilor care vin în țara noastră, în acele situații, cu aprobarea Comitetului Național pentru Situații de Urgență și prin ordin comun al Ministerului Sănătății și Ministerului Afacerilor Interne se pot institui excepții”, a anunțat șeful Cancelariei prim-ministrului, Ionel Dancă.

viewscnt
Afla mai multe despre
isolare
domicliu
exceptie
tari
risc
scazut
covid
coronavirus
guvern