Serviciul de călătorii Agoda, parte a grupului Booking, recomandă de Halloween Transilvania ca destinație "spectaculos de înfricoșătoare", printre foarte puținele din Europa

Serviciul de călătorii Agoda, parte a grupului Booking, recomandă de Halloween Transilvania ca destinație "spectaculos de înfricoșătoare", printre foarte puținele din Europa
scris 31 oct 2018

Agoda, platformă destinată călătoriilor deținută de Booking Holdings, a realizat un Top care cuprinde 13 destinații "spectaculos de înfricoșătoare" potrivite pentru perioada din jurul Halloween, Transilvania ocupând locul al treilea în acest clasament, după Devon (Anglia) și Budapesta (Ungaria).

"Niciun Halloween nu ar fi complet fără Contele Dracula și Transilvania. Considerată locul de naștere al lui Dracula, Sighișoara este o destinație din patrimoniu mondial UNESCO, obligatorie pentru fanii vampirilor. Pe lângă Casa Vlad Dracul, și Muzeul Armelor merită o vizită pentru instrumentele sale medievale de tortură", menționează cei de al Agoda.

Dintre cele 13 destinații incluse în Topul "spook-tacular", doar 4 sunt în Europa, Transilvania fiind urmată în clasament de Comitatul Meath din Irlanda.

Un IT-ist căruia îi place muntele face un business trimițând corporatiștii în drumeții CITEȘTE ȘI Un IT-ist căruia îi place muntele face un business trimițând corporatiștii în drumeții

Înființat în 2005, start-up-ul Agoda a fost achiziționat în 2007 de Booking Holdings Inc. - cel mai mare comerciant mondial în domeniul cazării online. Agoda are sediul în Singapore, 53 de birouri în marile orașe din peste 30 de țări și mai mult de 3.700 de angajați din întreaga lume. Compania, cu operațiuni predominat în Asia (dar o extindere rapidă și pe piața din Eiropa), oferă o rețea de peste 2 milioane de locuri de cazare, inclusiv apartamente, vile, case și hoteluri, susținute de peste 15 milioane de recenzii reale ale călătorilor. Agoda a fost un pionier în cazarea non-hotelieră, oferind încă de la bun început vile și case din întreaga regiune. 

Booking Holdings (fosta Priceline) este lider pe piața soluțiilor online destinate călătoriilor. Pe lângă Agoda, principalele branduri ale companiei sunt Booking.com, Priceline, KAYAK, Rentalcars.com și OpenTable.

viewscnt
Afla mai multe despre
transilvania
budapsta
devon. agoda
destinatie
booking
halloween