Stratulat Albulescu a asistat compania TripStax Technologies cu privire la achiziția platformei de rezervări hoteliere Hotelzon România

Stratulat Albulescu a asistat compania TripStax Technologies cu privire la achiziția platformei de rezervări hoteliere Hotelzon România
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 19 dec 2022

Această achiziție va îmbogăți oferta de servicii existente a TripStax cu un nou instrument de rezervare hotelieră.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale


De asemenea, această va permite companiei o mai bună gestionare a datelor privind rezervările hoteliere pe mai multe canale, în plus față de conținutul sau existent.

TripStax Technology Limited (https://tripstax.com/) este o companie care oferă o gamă completă de platforme, inclusiv instrumente de rezervare, manager de profil, platforme de analiză, duty of care și de urmărire a călătorilor.

Hotelzon (https://www.hotelzon.com/) este o companie de rezervări hoteliere online, care oferă servicii de rezervare și tehnologie de distribuție hotelieră atât clienților din mediul corporate, hotelurilor, precum și agențiilor partenere.

Echipa Stratulat Albulescu a fost coordonată de Silviu Stratulat (Managing Partner) și a inclus și pe Adrian Hlistei-Mureșan (Managing Associate) și Roxana Ioncu (Associate)

viewscnt
Afla mai multe despre
stratulat albulescu
tripstax technologies