Un american, dat în judecată în Thailanda după ce postează un comentariu negativ pe Tripadviser

Un american, dat în judecată în Thailanda după ce postează un comentariu negativ pe Tripadviser
Profit.ro
Profit.ro
scris 27 sep 2020

Un cetățean american este vizat de proceduri judiciare în Thailanda, din cauză că a postat un comentariu negativ, pe site-ul Tripadvisor, cu privire la un complex turistic, care a depus plângere, au anunțat autoritățile, relatează AFP.

Urmărește-ne și pe Google News

În cazul în care este găsit vinovat, Wesley Barnes, în vârstă de 37 de ani, din Arkansas, un rezident în Thailanda, unde lucrează ca profesor de engleză, riscă până la doi ani de închisoare, scrie News.ro.

VIDEO PROFIT LIVE TV - Să ajutăm business-ul. Pentru că a pierdut 25 mil. lei cât au fost restaurantele închise, Ștefan Mandachi intră pe noi linii de business - francize în domeniile imobiliar și al dezinfectanților CITEȘTE ȘI VIDEO PROFIT LIVE TV - Să ajutăm business-ul. Pentru că a pierdut 25 mil. lei cât au fost restaurantele închise, Ștefan Mandachi intră pe noi linii de business - francize în domeniile imobiliar și al dezinfectanților

În pofida epidemiei covid-19, care a afectat dur turismul, thailandezii și străini continuă să frecventeze stațiuni balneare - aporoape goale -, inclusiv pe Insula Koh Chang, cele bră prin plajele și apele sale turcoaz.

Într-un sejur recent la complexul  Sea View Resort, situat pe această insulă, Wesley Barnes a fost extrem de dezamăgit și și-a făcut opinia cunoscută pe Tripadvisor.

Într-un comentariu, el acuză că personalul este ”neprietenos” și acționează ”ca și cum nu ar vrea pe nimeni” în complex.

Conducerea complexului a depus plângere împotriva sa cu privire la acest comentariu, a declarat pentru AFP colonelul Thanapon Taemsara de la Poliția din Koh Chang.

Wesley Barnes a fost arestat pentru o scurtă perioadă de timp și apoi eliberat pe cauțiune.

Legea thailandeză cu privire la defăimare prevede până la doi ani de închisoare și o amendă în valoare de 6.300 de dolari.

viewscnt
Afla mai multe despre
tripadviser
sea view resort