VIDEO Ministerul Turismului a tradus clipul de promovare a României inclusiv în latină. Năstase și critici: "Hai, turiștilor, veniți...vă așteaptă rechinii"

VIDEO Ministerul Turismului a tradus clipul de promovare a României inclusiv în latină. Năstase și critici: "Hai, turiștilor, veniți...vă așteaptă rechinii"
scris 4 apr 2019

Clipul de promovare a României realizat de Ministerul Turismului este tradus la ora actuală în 16 limbi, inclusiv în limba latină, a anunțat ministrul de resort, Bogdan Trif.

Pregătiri pentru Paște – cadouri pline de inspirație pentru cei dragi CITEȘTE ȘI Pregătiri pentru Paște – cadouri pline de inspirație pentru cei dragi

"Clipul este tradus în peste 16 limbi datorită implicării Universității București și am reușit să avem voce pe clip chiar și în limba chineză și - chiar dacă poate părea ușor desuetă - chiar și în limba latină, pentru că nu trebuie să uităm că o să avem vizita Papei cât de curând și este important să avem un clip de promovare și în acesta limbă", a spus Trif, potrivit Agerpres.

„Te aștept în țara mea. Pentru mine, România rămâne numărul 1”, spune Ilie Năstase, în videoclip.

ULTIMA ORĂ Guvernul permite privatizarea Loteriei Române CITEȘTE ȘI ULTIMA ORĂ Guvernul permite privatizarea Loteriei Române

Comentariile celor care au văzut videoclipul nu sunt însă unanim pozitive: "Hai, turiștilor, veniți...vă descurcați voi...vă așteaptă rechinii la Gara de Nord și Otopeni !!! Unde aterizează turistul dacă vrea să se ducă în Deltă? Unde aterizează dacă vrea să se ducă la Brașov? După ce aterizează la Otopeni... cu ce ajunge în centrul orașului !?", sunt criticile unuia dintre cei care au urmărit promovarea.

viewscnt
Afla mai multe despre
turism
turisti
videoclip
promovare