VIDEO Prima TV: Mai rău ca-n pandemie

VIDEO Prima TV: Mai rău ca-n pandemie
Profit.ro
Profit.ro
scris 12 iun 2022

Se întrevede unul din cele mai slabe sezonuri estivale. Turiștii se interesează de oferte, fac planuri, dar sunt foarte prudenți. Vânzările sunt la pământ. Înscrierile de la Early Booking, vânzările timpurii, sunt numai 40% față de ce se întâmpla în anii trecuți. Războiul, pandemia și scumpirile sunt cei mai mari dușmani ai ospitalității.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Dupa doi ani de pandemie și un an marcat de război la graniță, sezonul estival arată mai rău ca niciodată, arată Prima TV

VIDEO PROFIT NEWS TV Bogdan Maioreanu, Market Analyst eToro: Majoritatea tour-operatorilor se așteaptă la un flux mai mare de turiști. Cresc prețurile, de la bilete de avion la hotel și mâncare CITEȘTE ȘI VIDEO PROFIT NEWS TV Bogdan Maioreanu, Market Analyst eToro: Majoritatea tour-operatorilor se așteaptă la un flux mai mare de turiști. Cresc prețurile, de la bilete de avion la hotel și mâncare

Vânzările pe ultima sută de metri îi țin în șah și pe hotelieri și pe agenții de turism, care nu știu să-și dimensioneze nici prețul, nici oferta.

Fie că vorbim despre hotelieri sau despre agențiile de turism, toți actorii implicați privesc cu îngrijorare situația mondială creată de razboi și de scumpirea mărfurilor de orice fel.

Ultimii ani au modificat profund așteptările consumatorilor de servicii turistice. Reacțiile și comportamentul acestora sunt diferite, astfel încât este greu de stabilit un profil general al turistului de la mare.

viewscnt
Afla mai multe despre
litoral
turism