VIDEO Turiștii, întâmpinați de dansatori cu bunătăți pe Aeroportul Internațional Rhodos

VIDEO Turiștii, întâmpinați de dansatori cu bunătăți pe Aeroportul Internațional Rhodos

Sursa foto: News.ro

scris 14 mai 2021

Insula grecească Rhodos și-a întâmpinat turiștii din sezonul 2021 cu dansuri, cântece și bunătăți tradiționale.

Nouă zboruri, șapte din Israel, au aterizat pe insulă joi, scrie News.ro

VIDEO Profit TV - Să ajutăm business-ul. Dan Fați, CEO Dacris: Firmele se pregătesc pentru revenirea angajaților la birouri. Tombole cu premii, ciocolată, mic dejun pentru cine vine la birou. Pandemia a sporit gradul de suprasolicitare de trei ori, la 25% CITEȘTE ȘI VIDEO Profit TV - Să ajutăm business-ul. Dan Fați, CEO Dacris: Firmele se pregătesc pentru revenirea angajaților la birouri. Tombole cu premii, ciocolată, mic dejun pentru cine vine la birou. Pandemia a sporit gradul de suprasolicitare de trei ori, la 25%

„O destinație turistică matură este una care inspiră încredere vizitatorilor ei. Este una care dovedește că și în cele mai dificile vremuri planifică și implementează soluții pentru toate problemele. Am adus cu succes turiștii în 2020 și vom reuși asta și în 2021”, a spus guvernatorul Giorgos Hatzimarkos, potrivit greekcitytimes.com.

Toți cei care ajung în Grecia trebuie să completeze un formular prin care oferă detalii cu privire la locul și perioada șederii, să prezinte un certificat de vaccinare împotriva Covid-19 sau un test PCR recent cu rezultat negativ.

viewscnt
Afla mai multe despre
rhodos
turisti