Zonele turistice din Transilvania, printre destinațiile preferate de români pentru vacanța de Rusalii

Zonele turistice din Transilvania, printre destinațiile preferate de români pentru vacanța de Rusalii
Profit.ro
Profit.ro
scris 23 mai 2017

Procentajul rezervărilor la hoteluri în perioada Rusaliilor a crescut cu 30% față de aceeași perioadă a anului trecut, conform estimărilor platformei de rezervări hoteliere HotelGuru.ro.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Ca noutate, în acest an există o cerere în creștere și pentru destinațiile din Ungaria aproape de granița cu România dar și Delta Dunării. 

Conform estimărilor, gradul de ocupare al hotelurilor va depăși 80% în această perioadă. Hotelierii au pregătit pachete promoționale în care au inclus mesele festive și programe de divertisment.

Bugetul românilor pentru un sejur de Rusalii se încadrează între 450-800 lei/ persoană / trei nopți de cazare. Cele mai multe rezervări au fost făcute în urmă cu o lună - o lună și jumătate, pentru perioada joi, 1 iunie 2017 – luni,  5 iunie 2017.

Senatul a aprobat Legea salarizării. Noi salarii, sporuri și funcții introduse CITEȘTE ȘI Senatul a aprobat Legea salarizării. Noi salarii, sporuri și funcții introduse

Printre destinațiile cele mai căutate de Rusalii, se regăsesc: Sovata, Poiana Brașov, Bucovina, Delta Dunării și Budapesta, aceasta din urmă fiind preferată de românii din Vestul țării. 

viewscnt
Afla mai multe despre
rezervari hoteluri
vacanta rusalii