Air Moldova reia zborurile spre Moscova

Air Moldova reia zborurile spre Moscova
scris 9 sep 2022

Compania Air Moldova va relua zborurile spre capitala rusă Moscova, începând cu data de 1 octombrie, transmite Moldpres.

Potrivit Air Moldova, decizia a fost luată în urma mai multor solicitări venite din partea cetățenilor Republicii Moldova, care se află în Federația Rusă și vor să revină acasă, scrie Agerpres.

ANAF a făcut sesizări penale, către Poliție, unui număr de 52.976 de firme, care nu au virat la buget contribuții și impozite reținute. Datoriile acestora sunt de 372 milioane lei CITEȘTE ȘI ANAF a făcut sesizări penale, către Poliție, unui număr de 52.976 de firme, care nu au virat la buget contribuții și impozite reținute. Datoriile acestora sunt de 372 milioane lei

"Decizia de a relua zborurile se datorează și solicitărilor pasagerilor de a utiliza biletele achiziționate în perioada pandemică și după sistarea zborurilor. Totodată, există dificultăți cu care se confruntă zilnic sute de pasageri: necesitatea procurării repetate a biletelor la prețuri majorate, mai mult timp petrecut în deplasarea pe cale terestră, zborurile cu escală, în special în cazurile de urgență medicală", se menționează într-un comunicat de presă al companiei, citat de Moldpres.

Zborurile spre Moscova au fost sistate în luna februarie curent, amintește agenția de presă.

viewscnt
Afla mai multe despre
air moldova
moscova