Anonymous a spart serverele serviciilor secrete ruse și dezvăluie o convorbire între Putin-Șoigu despre vânzarea unor păduri ucrainene

Anonymous a spart serverele serviciilor secrete ruse și dezvăluie o convorbire între Putin-Șoigu despre vânzarea unor păduri ucrainene
scris 17 mar 2022

Grupul de hackeri Anonymous, care poartă un ”atac cibernetic” împotriva Rusiei de când a invadat Ucraina, la 24 februarie, anunță joi că a piratat serverele Serviciului rus de securitate (FSB), serviciile secrete ruse, relatează AFP.

Anonymous dezvăluie, de asemenea, o convorbire sensibilă între președintele rus Vladimir Putin și ministrul său al Apărării Serghei Șoigu, arată news.ro.

eMAG, Banca Transilvania, Mobexpert și Mastercard donează produse în valoare de 1,1 milioane de lei pentru refugiații ucraineni CITEȘTE ȘI eMAG, Banca Transilvania, Mobexpert și Mastercard donează produse în valoare de 1,1 milioane de lei pentru refugiații ucraineni

”Tango Down”, anunță Anonymous pe Twtter piratarea - marți - a serverelor serviciilor secrete ruse FSB (fostul KGB), o expresie folosită în armată pentru semnalarea doborârii la pământ a unui inamic.

Grupul anunță în același tweet că a piratat și serverele altor instituții ruse.

Anonymous citează în acest sens site-urile ofciale ale Primăriei Moscovei, Guvernului Federației ruse și Ministerului rus al Sporturilor.

Grupul divulgă în alt tweet o corespndență între Putin și Șoigu.

ASUS ExpertBook B7 Flip: muncești fără limitări, de oriunde CITEȘTE ȘI ASUS ExpertBook B7 Flip: muncești fără limitări, de oriunde

Liderul de la Kremlin și ministrul său de război vorbesc despre un plan de exploatare și vânzare a unor păduri ucrainene, în scopul ”apărării” împotriva armatei ucrainene.

Anonymous, care se află într-un război cibernetic împotriva Rusiei de când Putin a lansat invazia Ucrainei, și-a multiplicat acțiunile de destabilizare a Guvernului rus și de sensibilizare a poporului rus cu privire la propaganda Kremlinului și statului rus.

La 11 martie, hackerii au anunțat că au furat și difuzat pe Internet 820 de gigaocteți de date confidențiale de la autoritatea rusă de reglementare a telecomunicațiilor (Roskomnadzor).

viewscnt
Afla mai multe despre
rusia
ucraina