Austria deportează refugiații afgani în România

Austria deportează refugiații afgani în România
Profit.ro
Profit.ro
scris 19 aug 2021

Ministerul de Interne al Austriei a deportat marți mai mulți refugiați afgani. Destinația nu a fost însă țara de origine a acestora, ci în România, scrie Neue Kronen Zeitung.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Zece persoane au fost deportate din Austria în temeiul tratatului de la Dublin privind refugiații, 4 dintre ele fiind afgane, 5 siriene și un cetățean marocan, scrie Hotnews.ro

BAT a contribuit la bugetul de stat cu aproximativ 700 de milioane de lei mai mult în primele șase luni ale anului 2021 față de același interval din 2020 CITEȘTE ȘI BAT a contribuit la bugetul de stat cu aproximativ 700 de milioane de lei mai mult în primele șase luni ale anului 2021 față de același interval din 2020

Potrivit ministerului austriac de Interne, autoritățile de la Viena au deportat până la sfârșitul lunii iulie a acestui 474 de persoane, printre acestea numărându-se aproximativ 80 de cetățeni afgani.

Majoritatea persoanelor au fost deportate în România, Germania și Italia. Cetățenii din Afganistan, Nigeria, Algeria și Siria sunt cel mai frecvent vizați de deportări în Austria.

Înaltului Comisar al ONU pentru Refugiați a recomandat sistarea deportărilor către Afganistan a cetățenilor proveniți din această țară după cucerirea sa de către talibani.

Digitalizarea a devenit o prioritate și pe piața imobiliară. Sectorul proptech este propulsat de pandemie CITEȘTE ȘI Digitalizarea a devenit o prioritate și pe piața imobiliară. Sectorul proptech este propulsat de pandemie

Deportarea afganilor a reprezentat un subiect extrem de dezbătut în Austria în ultimele luni după ce chiar autoritățile de la Kabul au cerut sistarea deportării cetățenilor afgani.

„Considerentele de a continua deportarea în Afganistan sunt complet deplasate”, a declarat președintele austriac Alexander Van der Bellen după cucerirea Afganistanului de către talibani.

viewscnt
Afla mai multe despre
austria
refugiați