Bulgaria vrea să impună teste PCR covid-19 tuturor persoanelor care intră în țară, inclusiv din UE

Bulgaria vrea să impună teste PCR covid-19 tuturor persoanelor care intră în țară, inclusiv din UE
Profit.ro
Profit.ro
scris 25 ian 2021

Bulgaria va impune obligativitatea unui test covid-19 tuturor persoaneor care intră în țară, cu scopul de a opri răspândirea unor variante maicontagioase ale noului coronavirus, a anunțat luni ministrul bulgar al Sănătății Konstandin Anghelov, relatează Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Până în prezent, opt cazuri de contaminare cu noua variantă SARS-CoV-2 descoperită în Marea Britanie au fost depistate în Bulagria, potrivit autorităților sanitare bulgare, scrie News.ro.

DOCUMENT ANAF pregătește schimbarea procedurii la înregistrarea în scop de TVA. Va emite înregistrarea doar pe baza solicitării, dar și cu decizia de anulare dacă solicitantul prezintă risc CITEȘTE ȘI DOCUMENT ANAF pregătește schimbarea procedurii la înregistrarea în scop de TVA. Va emite înregistrarea doar pe baza solicitării, dar și cu decizia de anulare dacă solicitantul prezintă risc

”Azi vom acționa pentru a impune teste PCR obligatorii tuturor călătorilor care vor să intre în țară, inclusiv din Uniunea Europeană (UE)”, a anunțat într-o ședință a Guvernului Anghelov.

Bulgaria înregistrează o scădere semnificativă a contaminărilor cu noul coronavirus în ultimele săptămâni și plănuiește să relaxeze unele restricții și să redeschidă școlile secundare, centrele comerciale și sălile de sport din 4 februarie.

viewscnt
Afla mai multe despre
bulgaria
teste