Coronavirus: Toate magazinele se redeschid de luni în Austria

Coronavirus: Toate magazinele se redeschid de luni în Austria
Profit.ro
Profit.ro
scris 28 apr 2021

Viena a devenit ultimul land austriac care a decis să deschidă magazinele, ceea ce înseamnă că întreg comerțul cu amănuntul în Austria se redeschide începând de săptămâna viitoare.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Guvernul statului federal din Viena a decis să ridice un lockdown în vigoare de la 1 aprilie începând de lunea viitoare, scrie Agerpres.

Dacă ar ajunge roboții să dea consultanță, ce vor mai face oamenii? Despre viitorul consultanței, ce cred liderii PwC (III) CITEȘTE ȘI Dacă ar ajunge roboții să dea consultanță, ce vor mai face oamenii? Despre viitorul consultanței, ce cred liderii PwC (III)

Primarul Michael Ludwig a declarat că situația din spitale și la terapie intensivă s-a îmbunătățit, dar și-a rezervat dreptul de a lua alte măsuri dacă situația se deteriorează din nou.

De la începutul lunii mai, toate muzeele din capitala Austriei urmează să își redeschidă ușile.

Studiu EY: Companiile raportează scăderi ale cifrei de afaceri, însă doar 19% și-au revizuit politica de prețuri de transfer CITEȘTE ȘI Studiu EY: Companiile raportează scăderi ale cifrei de afaceri, însă doar 19% și-au revizuit politica de prețuri de transfer

Magazine și saloanele de coafură s-au deschis din nou în Austria la 8 februarie, dar din cauza creșterii numărului de infecții landurile Viena, Burgenland și Austria Inferioară au impus un lockdown de câteva săptămâni pe 1 aprilie.

Din 19 mai, întreprinderi ce implică gastronomie, hoteluri, săli de sport și cultură se pot deschide din nou, cu condiția să aibă un concept de igienă, inclusiv teste pentru vizitatori.

Infecțiile în Austria au scăzut recent, cu rata de incidență în interval de șapte zile la 100.000 de persoane scăzând la 170.

viewscnt
Afla mai multe despre
austria
covid-19