Filmul „Paddington 2” a stabilit un record pe Rotten Tomatoes. Premiera din Rusia, amânată

Filmul „Paddington 2” a stabilit un record pe Rotten Tomatoes. Premiera din Rusia, amânată
scris 20 ian 2018

Lungmetrajul „Paddington 2” a stabilit un record pe Rotten Tomatoes, devenind cel mai bine cotat film pe acest site, după ce a primit mai multe recenzii pozitive consecutive decât orice alt film. În Rusia, ministrul Culturii a amânat cu două săptămâni premiera peliculei, pentru a le oferi lansărilor locale șanse mai mari de a concura cu cele străine.

„Paddington 2” a primit 164 de recenzii pozitive consecutive, depășind recordul anterior, de 163, care era deținut de „Toy Story 2”, scrie The Guardian.

Rotten Tomatoes este un celebru site cinematografic care funcționează ca un agregator de recenzii, pe care le introduce în „Tomatometer” - un instrument online ce acordă scoruri pentru fiecare film, fără a scrie el însuși o cronică pentru filmele recenzate, scrie News.ro.

Acest site clasifică recenziile filmelor drept „proaspete” sau „putrede” și oferă un rating exprimat în procente, bazat pe scorul agregat.

Noile prevederi ale legii privind apărarea împotriva incendiilor au intrat în vigoare. Spațiile publice care nu dețin autorizație de securitate la incendiu, obligate să anunțe la loc vizibil acest lucru CITEȘTE ȘI Noile prevederi ale legii privind apărarea împotriva incendiilor au intrat în vigoare. Spațiile publice care nu dețin autorizație de securitate la incendiu, obligate să anunțe la loc vizibil acest lucru

Anterior, site-ul a declarat o altă producție „filmul cel mai apreciat de critici”, după ce aceasta a depășit recordul deținut de „Toy Story 2” – „Lady Bird”, scris și regizat de Greta Gerwing. Deși acest film a avut mai multe recenzii pozitive, ulterior, a primit și o recenzie negativă - suficientă pentru a își pierde titlul.

Filmul „Paddington 2” ar fi trebuit să fie lansat joi în Rusia. Aceasta este prima dată când ministrul Culturii din Rusia își exercită dreptul de a schimba data lansării unei producții străine, pe care l-a obținut în anul 2016. Anterior, distribuitorii amânau în mod voluntar lansările pentru a evita suprapuneri cu premierele unor producții locale importante.

De asemenea, a fost prima dată când amânarea unei premiere a fost anunțat cu doar o zi înainte de data la care era programată, obligând cinematografele să schimbe în grabă programul și să le restituie banii spectatorilor care deja au cumpărat bilete în etapa de pre-vânzare pentru „Paddington 2”.

„Probabil au vrut să elimine eventuala competiție cu filmul «Skif/ Scythian», a cărui lansare a fost programată în aceeași zi. Și ar putea dori să ajute «Dvizheniye Vverkh/ Three Seconds» să încaseze și mai mult”, a spus o sursă din industria de film rusă, pentru The Hollywood Reporter.

Lansată pe 28 decembrie, drama „Dvizheniye Vverkh” a devenit producția rusească care a generat cele mai mari încasări din toate timpurile. Până pe 14 ianuarie, filmul generase încasări de 33,5 milioane de dolari.

Decizia de amânare a premierei filmului „Paddington 2” a fost criticată de asociația proprietarilor de cinematografe din Rusia, care au descris-o drept „o intervenție directă, nepoliticoasă și inacceptabilă”.

Filmul „Paddington 2”, regizat de Paul King, continuă povestea lui Paddington, un urs peruvian care vine la Londra în căutarea unui cămin și a unei familii. Actorii Hugh Grant și Brendan Gleeson se alătură distribuției primei parți, alcătuită din Hugh Bonneville, Sally Hawkins, Julie Walters, Jim Broadbent, Peter Capaldi, Madeleine Harris și Samuel Joslin, Ben Whishaw ca voce a lui Paddington și Imelda Staunton ca voce a mătușii Lucy.

viewscnt
Afla mai multe despre
paddington 2
premiera
rusia