Grecia înăsprește restricțiile impuse în contextul crizei sanitare

Grecia înăsprește restricțiile impuse în contextul crizei sanitare
Profit.ro
Profit.ro
scris 3 ian 2021

Grecia va înăspri, începând de duminică, restricțiile impuse în contextul crizei sanitare, astfel că magazinele, librăriile și saloanele de cosmetică, cărora le-a fost permis să se redeschidă în perioada sărbătorile, vor fi din nou închise.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Guvernul a anunțat că noile restricții vor fi impuse pentru următoarele șapte zile, scrie News.ro

Arafat anunță - o parte a populației nu a respectat măsurile de protecție și recomandările de sărbători, posibil să crească infectările. Începerea vaccinării nu înseamnă că pandemia a trecut sau poate fi ținută sub control CITEȘTE ȘI Arafat anunță - o parte a populației nu a respectat măsurile de protecție și recomandările de sărbători, posibil să crească infectările. Începerea vaccinării nu înseamnă că pandemia a trecut sau poate fi ținută sub control

Noile restricții vor intra în vigoare pe 3 ianuarie, de când va fi aplicată și una de mobilitate pe timpul nopții, care va începe la ora 21:00, cu o oră mai devreme decât până acum.

Purtătorul de cuvânt al Guvernului a spus că aceste măsuri au fost luate astfel încât pe 11 ianuarie să fie posibilă redeschiderea școlilor.

Grecia, unde a început campania de vaccinare împotriva Covid-19 în urmă cu o săptămână, a raportat până în prezent aproximativ 140.000 de cazuri și peste 4.880 de decese asociate.

La nivel mondial, numărul de contaminări a depășit sâmbătă 84 de milioane, iar cel al deceselor asociate se apropie de 1,83 de milioane, potrivit datelor Universității Johns Hopkins.

viewscnt
Afla mai multe despre
grecia
restrictii
covid 19