Grecia vrea să primească din iulie turiști doar din anumite țări

Grecia vrea să primească din iulie turiști doar din anumite țări
Profit.ro
Profit.ro
scris 24 apr 2020

Grecia se pregătește să-i întâmpine pe turiștii străini în iulie, dar sosirile nu vor fi din toată lumea, așa cum se întâmplă în fiecare an, a anunțat ministrul Turismului, Charis Theocharis, într-un interviu acordat BBC, informează publicația Greek Reporter.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

"Deschiderea frontierelor este ceva ce trebuie discutat cu experții din sănătate și sperăm că vor fi de acord cu o deschidere graduală. Avem ca obiectiv luna iulie pentru primirea turiștilor, dar ei nu vor putea veni din orice destinație", a explicat Theocharis, potrivit Agerpres.

Tarom reia zborurile începând cu 2 mai. Atena, Paris și Amsterdam - printre primele destinații CITEȘTE ȘI Tarom reia zborurile începând cu 2 mai. Atena, Paris și Amsterdam - printre primele destinații

Săptămâna aceasta, ministrul Turismului a anunțat că autoritățile de la Atena vor să introducă "un pașaport de sănătate", care va servi ca dovadă că o persoană nu este infectată cu COVID-19.

viewscnt
Afla mai multe despre
grecia
turism