Grupul Synthos din Polonia va cumpăra afacerea cu cauciuc a companiei germane Trinseo și va deveni al treilea producător de cauciuc sintetic din lume

Grupul Synthos din Polonia va cumpăra afacerea cu cauciuc a companiei germane Trinseo și va deveni al treilea producător de cauciuc sintetic din lume
scris 28 mai 2021

Grupul de produse chimice Synthos din Polonia va cumpăra afacerea cu cauciuc a companiei Trinseo din Germania, pentru 491 milioane dolari, incluzând 449 milioane dolari în numerar, a scris cotidianul Puls Biznesu, potrivit The Warsaw Voice.

Grupul va deveni al treilea producător de cauciuc sintetic din lume, după finalizarea tranzacției, scrie News.ro.

Tranzacția, care este supusă aprobărilor autorităților de reglementare, se estimează că va fi finalizată în 2022. Compania include aproximativ 440 de angajați, majoritatea situați în Schkopau, Germania, care se așteaptă să se alăture Synthos odată cu finalizarea tranzacției. Tranzacția include, de asemenea, transferul instalațiilor de producție și cercetare și dezvoltare asociate din Schkopau, precum și a proprietății intelectuale conexe.

VIDEO PROFIT NEWS TV - Să ajutăm business-ul. Jean Tucan, Organizația Patronală Mamaia Constanța: Turistul trebuie respectat. Ne lovim de dorința românului de a nu munci. Este nevoie de o strategie. Mesaj către investitori și autorități CITEȘTE ȘI VIDEO PROFIT NEWS TV - Să ajutăm business-ul. Jean Tucan, Organizația Patronală Mamaia Constanța: Turistul trebuie respectat. Ne lovim de dorința românului de a nu munci. Este nevoie de o strategie. Mesaj către investitori și autorități

Firma germană ar trebui să genereze un EBITDA anual de cel puțin 50-60 milioane euro, a estimat CEO-ul Synthos, Zbigniew Warmuz.

Achiziția firmei germane va face ca oferta de cauciuc a Synthos să fie completă, a spus proprietarul Michal Solowow, într-un comentariu.

Grupul Synthos este deținut de Michal Solowow, cel mai bogat om din Polonia.

Trinseo este un furnizor global de soluții de materiale și producător de materiale plastice, liant din latex și cauciuc sintetic.

viewscnt
Afla mai multe despre
synthos
cauciuc sintetic