Guvernul, după căderea rachetelor rusești pe teritoriul Poloniei: ”Suntem pregătiți!”

Guvernul, după căderea rachetelor rusești pe teritoriul Poloniei: ”Suntem pregătiți!”
Profit.ro
Profit.ro
scris 15 nov 2022

Guvernul de la București arată că, prin ministerele și instituțiile de linie, este în contact cu aliații și analizează situația generată de căderea rachetelor rusești pe teritoriul Poloniei.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

”Suntem alături de aliații și prietenii poloni și pregătiți să procedăm în funcție de evoluția situației”, anunță Guvernul.

ULTIMA ORĂ Întreruperi masive de curent în Republica Moldova. Care este cauza CITEȘTE ȘI ULTIMA ORĂ Întreruperi masive de curent în Republica Moldova. Care este cauza

Două persoane au fost ucise în Polonia de rachete rusești care au căzut pe teritoriul acestei țări membre NATO, a declarat un oficial de rang înalt din cadrul serviciilor secrete americane.

Exploziile ar fi avut loc la granița Poloniei cu Ucraina, după ce Rusia a bombardat masiv, marți, Ucraina, inclusiv la Liov, oraș aflat în apropierea frontierei cu Polonia.

ULTIMA ORĂ Datele ultimei rectificări bugetare din an: Deficitul scade procentual în PIB, dar se menține la 80 mild. lei. Ce ministere primesc bani în plus și de unde se taie CITEȘTE ȘI ULTIMA ORĂ Datele ultimei rectificări bugetare din an: Deficitul scade procentual în PIB, dar se menține la 80 mild. lei. Ce ministere primesc bani în plus și de unde se taie

Premierul polonez a convocat o reuniune urgentă a Comitetului pentru Securitate Națională și Apărare, dar nu au fost furnizate motivele pentru care a fost convocat acest organism care ia decizii legate de securitatea națională.

În același timp, guvernul polonez a cerut presei să nu publice informații neconfirmate

 

viewscnt
Afla mai multe despre
polonia
rachete
rusia
guvern
românia
bucurești
pregătiți