Guvernul rus va acorda ajutoare pensionarilor și militarilor pentru a compensa creșterea peste așteptări a prețurilor

Guvernul rus va acorda ajutoare pensionarilor și militarilor pentru a compensa creșterea peste așteptări a prețurilor
Profit.ro
Profit.ro
scris 23 aug 2021

Președintele rus Vladimir Putin a a declarat că guvernul va acorda în acest an ajutoare unice pensionarilor și militarilor, pentru a-i ajuta să facă față creșterii peste așteptăpri a prețurilor.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar
30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie

Creșterea prețurilor alimentelor este un subiect sensibil pentru Kremlin, înainte de alegerile parlamentare din septembrie, scrie News.ro.

Digitalizarea a devenit o prioritate și pe piața imobiliară. Sectorul proptech este propulsat de pandemie CITEȘTE ȘI Digitalizarea a devenit o prioritate și pe piața imobiliară. Sectorul proptech este propulsat de pandemie

Putin le-a spus liderilor partidului de guvernământ Rusia Unită că creșterea planificată a plăților de stat nu va mai fi suficientă pentru a acoperi inflația anuală actuală de 6,5% față de anul anterior, care depășește nivelul preconizat de 4%, a relatat RIA.

"Desigur că trebuie să creștem veniturile unor grupuri de cetățeni", a spus Putin. Personalul militar va primi plăți de 15.000 de ruble (202 dolari) de persoană, iar pensionarii de 10.000 de ruble, a declarat Putin la întâlnire.

viewscnt
Afla mai multe despre
rusia
ajutoare
preturi