Hackeri ruși au pătruns în rețelele de electricitate ale SUA

Hackeri ruși au pătruns în rețelele de electricitate ale SUA
scris 24 iul 2018

Hackeri ruși au obținut acces la rețele americane de electricitate anul trecut, ceea ce este posibil să le fi permis să provoace pene de curent, potrivit unor oficiali ai guvernului federal, care au afirmat că această campanie probabil continuă, relatează luni ziarul The Wall Street Journal (WSJ), preluat de Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Hackerii, care au lucrat pentru un grup susținut de statul rus cunoscut sub numele de "Dragonfly" sau "Energetic Bear", au făcut "sute de victime" în 2017, potrivit unor oficiali din cadrul Departamentului securității interne, relatează WSJ, preluat de Agerpres.

Animația „Hotel Transilvania 3” s-a menținut pe primul loc în box office-ul românesc de weekend. Două debuturi în top 10 CITEȘTE ȘI Animația „Hotel Transilvania 3” s-a menținut pe primul loc în box office-ul românesc de weekend. Două debuturi în top 10

Hackerii au folosit metode convenționale precum "spear-phishing" pentru a le păcăli pe victime să-și introducă parolele, iar apoi au obținut acces la rețele corporatiste de furnizori, ceea ce le-a permis să fure acreditările și să obțină acces în rețelele de furnizare a electricității.

viewscnt
Afla mai multe despre
hackeri
sistem energetic
sua
rusia