Ikea începe vânzarea fabricilor din Rusia

Ikea începe vânzarea fabricilor din Rusia
Profit.ro
Profit.ro
scris 15 iun 2022

Ikea, cel mai mare retailer de mobilier din lume, a anunțat miercuri că își reduce și mai mult operațiunile din Rusia, în urma războiului din Ucraina, demarând vânzarea fabricilor și concedierea celor aproape 15.000 de angajați, transmite Reuters.

Eveniment Profit
Profit.ro organizează cea de-a patra ediție a evenimentului IMM, o dezbatere pe teme ce preocupă antreprenorii mici și mijlocii în această perioadă, reunind reprezentanți ai autorităților, antreprenori și manageri de companii, organizații patronale, investitori, finanțatori și consultanți de business.
Evenimentul va fi organizat cu sprijinul: CEC Bank, Raiffeisen Bank, Porsche Finance Group Romania (Sharetoo - Abonamentul Auto) si UniCredit Bank.

Urmărește-ne și pe Google News
VIDEO PROFIT NEWS TV Bogdan Maioreanu, Market Analyst eToro: Piețele financiare intră în panică, Bitcoin se prăbușește. Foarte multe îngrijorări legate de conflictul din Ucraina și zona de energie. La petrol nu e ca la curent CITEȘTE ȘI VIDEO PROFIT NEWS TV Bogdan Maioreanu, Market Analyst eToro: Piețele financiare intră în panică, Bitcoin se prăbușește. Foarte multe îngrijorări legate de conflictul din Ucraina și zona de energie. La petrol nu e ca la curent

"Din păcate, condițiile nu s-au îmbunătățit, iar războiul devastator continuă. Afacerile și lanțurile de aprovizionare din întreaga lume sunt sever afectate și nu vedem că ar fi posibilă reluarea operațiunilor în viitorul apropiat", se arată într-un comunicat al Ingka Group, care deține toate magazinele Ikea din Rusia, arată Agerpres.

Anterior a fost relatat că Ikea continuă să-și procure lemn din Rusia, chiar dacă a făcut o promisiune publică potrivit căreia va opri comerțul cu Moscova în urma războiului din Ucraina.

Traian Băsescu a dat în judecată SPP. Fostul președinte va deschide și un proces împotriva României, la CEDO CITEȘTE ȘI Traian Băsescu a dat în judecată SPP. Fostul președinte va deschide și un proces împotriva României, la CEDO

La începutul lunii martie, compania suedeză anunța că întrerupe operațiunile din Rusia și Belarus, inclusiv toate importurile și exporturile cu aceste țări, scrie Agerpres.

viewscnt
Afla mai multe despre
ikea
lemn
rusia