Kremlinul susține că acuzațiile britanicilor privind otrăvirea fostului spion rus Serghei Skripal se apropie de „banditism”

Kremlinul susține că acuzațiile britanicilor privind otrăvirea fostului spion rus Serghei Skripal se apropie de „banditism”
scris 26 mar 2018

Acuzațiile britanicilor care susțin că Moscova se află în spatele otrăvirii fostului spion rus Sergei Skripal „sunt la limita banditismului”, conform declarațiilor purtătorului de cuvânt al Kremlinului, Dmitry Peskov, citat de agenția de știri RIA, scrie Reuters.

„Este ceva fără precedent, ca relațiile internaționale să fie la limita banditismului. Ce se află în spatele acestor lucruri? Să fie problemele interne ale Regatului Unit sau problemele de cooperare între Marea Britanie și aliații săi sau altceva? Se pare că nu este problema noastră”, a precizat Peskov.

Facebook a colectat istoricul convorbirilor și al mesajelor de pe telefoanele cu Android ani la rând CITEȘTE ȘI Facebook a colectat istoricul convorbirilor și al mesajelor de pe telefoanele cu Android ani la rând

Moscova a negat orice responsabilitate pentru atacul de pe 4 martie asupra lui Skripal și fiicei sale, primul atac cu o neurotoxină de după încheierea celui de-Al Doilea Război Mondial. Ca răspuns, Marea Britanie a expulzat 23 de diplomați ruși iar Moscova a luat o măsură similară, scrie News.ro.

viewscnt
Afla mai multe despre
kremlin
sergei skripal