Mai multe bănci poloneze și străine pregătesc oferte pentru subsidiara poloneză a Commerzbank

Mai multe bănci poloneze și străine pregătesc oferte pentru subsidiara poloneză a Commerzbank
Profit.ro
Profit.ro
scris 18 dec 2019

Cea mai mare bancă din Polonia, PKO BP, și un consorțiu format din grupul polonez de asigurări PZU și subsidiara sa Pekao sunt așteptate să depună, până la mijlocul lunii ianuarie, oferte preliminare pentru mBank, subsidiara poloneză a grupului german Commerzbank, au declarat marți pentru Reuters mai multe surse din apropierea acestui dosar.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Pe lângă băncile poloneze, pe lista instituțiilor interesate să facă o ofertă pentru mBank sunt și grupul bancar austriac Erste și cel francez Credit Agricole, au precizat sursele adăugând că nu este exclusă posibilitatea să apară și alți concurenți. Sursele au adăugat că PKO, PZU/Pekao, Erste și Credit Agricole au angajat toate bănci de investiții care să le sfătuiască, scrie Agerpres.

Cîțu anunță efectul unei reduceri de TVA cu 3 puncte și al dublării alocației pentru copii: Deficitul urcă la 5%. Clasa politică se joacă cu focul CITEȘTE ȘI Cîțu anunță efectul unei reduceri de TVA cu 3 puncte și al dublării alocației pentru copii: Deficitul urcă la 5%. Clasa politică se joacă cu focul

Commerzbank, al doilea mare grup bancar german după Deutsche Bank, intenționează să își vândă participația de 69,3% din acțiunile mBank, a patra mare bancă din Polonia, până la finele anului următor.

viewscnt
Afla mai multe despre
commerzbank
pko bp
mbank