Pașaport pierdut? Soluția, inclusă în ''meniul'' restaurantelor McDonald's din Austria

Pașaport pierdut? Soluția, inclusă în ''meniul'' restaurantelor McDonald's din Austria
scris 15 mai 2019

O nouă specialitate și-a făcut apariția în ''meniul'' restaurantelor McDonald's din Austria - asistența consulară pe care lanțul de fast-food o propune cetățenilor americani aflați în dificultate, relatează miercuri AFP.

Ambasada SUA la Viena a anunțat încheierea unui parteneriat cu McDonald's în baza căruia restaurantele din Austria ale companiei pot oferi asistență turiștilor aflați în dificultate facilitându-le legătura cu serviciile consulare, scrie Agerpres.

ULTIMA ORĂ Surpriză de la Statistică. Creșterea economică a accelerat la 5% în trimestrul 1 din 2019, peste estimările analiștilor CITEȘTE ȘI ULTIMA ORĂ Surpriză de la Statistică. Creșterea economică a accelerat la 5% în trimestrul 1 din 2019, peste estimările analiștilor

"Echipele (restaurantelor McDonald's din Austria) îi vor asista prin stabilirea contactului cu serviciile consulare ale Ambasadei SUA", a explicat reprezentanța diplomatică într-un mesaj publicat pe Facebook în care a fost prezentat acest "parteneriat".

Printre exemplele citate se numără cazul unui pașaport pierdut sau furat sau asistență acordată în caz de urgență.
 

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
mcdonald's
austria