Restricții de circulație în Slovenia

Restricții de circulație în Slovenia
Profit.ro
Profit.ro
scris 15 mai 2019

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) informează cetățenii români care se află, tranzitează sau intenționează să călătorească pe teritoriul Republicii Slovenia că, în conformitate cu datele transmise de ministerul sloven al infrastructurii, începând cu data de 1 iunie 2019, se restricționează parțial circulația autovehiculelor de transport marfă în zona de nord - est a țării.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Potrivit MAE, accesul vehiculelor cu masă totală maximă autorizată de peste 7,5 tone care tranzitează Slovenia va fi interzis pe drumurile regionale din Carinthia, Drava și Mura, scrie News.ro.

Facebook - amendă în Turcia pentru acces ilegal la date ale utilizatorilor CITEȘTE ȘI Facebook - amendă în Turcia pentru acces ilegal la date ale utilizatorilor

Punctele de trecere a frontierei Bistrica ob Sotli, Središče ob Dravi, Zavrč și Dobovec vor fi afectate și circulația va fi deviată pe autostradă (A1, A4 sau A5, după caz). Singurele excepții permise sunt transporturile care au ca destinație puncte de încărcare/descărcare situate în aceste regiuni.

Cetățenii români pot solicita asistență consulară la numerele de telefon ale Ambasadei României la Ljubljana: +38615058294 și +38615057335, apelurile fiind redirecționate către Centrul de Contact și Suport al Cetățenilor Români din Străinătate (CCSCRS) și preluate de către operatorii Call Center în regim de permanență.

De asemenea, cetățenii români care se confruntă cu o situație dificilă, specială, cu caracter de urgență, au la dispoziție numărul european unic de urgență 112 și telefonul de permanență al misiunii diplomatice a României în Republica Slovenia: +38640980068.

viewscnt
Afla mai multe despre
ministerul afacerilor externe
restrictii de circulatie