Peste 1.000 de mercenari au venit să lupte pentru Ucraina

Peste 1.000 de mercenari au venit să lupte pentru Ucraina
Profit.ro
Profit.ro
scris 3 mar 2022

Peste 1.000 de străini s-au alăturat până acum luptei împotriva Rusiei, potrivit unor date ale autorităților ucrainene, citate de DPA.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

"Au venit deja voluntari din 16 țări din întreaga lume în Ucraina gata să lupte (...) împreună cu poporul ucrainean împotriva agresorilor", a declarat miercuri presei ministrul ucrainean de externe Dmitro Kuleba. "Numărul lor a trecut deja de 1.000 de oameni", a adăugat el.

Emanuel Poștoacă, Nordis Group: Oferim servicii complete, la cel mai înalt standard, pentru turiști, proprietari și investitori CITEȘTE ȘI Emanuel Poștoacă, Nordis Group: Oferim servicii complete, la cel mai înalt standard, pentru turiști, proprietari și investitori

Informațiile nu au putut fi verificate în mod independent, a precizat DPA.

Kuleba nu a spus din ce state provin voluntarii. El a subliniat că 19 țări au promis până acum aprovizionarea cu arme a Ucrainei, scrie Agerpres.

Ce costuri presupun investițiile în acțiuni din SUA ca Tesla sau Apple, din România? Atenție la alegerea brokerului: comision zero nu înseamnă gratis! CITEȘTE ȘI Ce costuri presupun investițiile în acțiuni din SUA ca Tesla sau Apple, din România? Atenție la alegerea brokerului: comision zero nu înseamnă gratis!

Marți, președintele Volodimir Zelenski a emis un decret ce permite intrarea fără viză pentru străinii care doresc să apere Ucraina într-o legiune internațională. Cetățenii ruși sunt însă excluși.

Rusia a început joi un război împotriva Ucrainei.

viewscnt
Afla mai multe despre
ucraina
rusia
razboi