Polonia suspendă zborurile dinspre Marea Britanie din cauza noii tulpini de coronavirus

Polonia suspendă zborurile dinspre Marea Britanie din cauza noii tulpini de coronavirus
Profit.ro
Profit.ro
scris 21 dec 2020

Zborurile din Marea Britanie către Polonia vor fi suspendate începând de luni la miezul nopții din cauza îngrijorărilor legate de o nouă tulpină de coronavirus, a anunțat un purtător de cuvânt al guvernului polonez pe Twitter, relatează Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Premierul britanic Boris Johnson a anunțat sâmbătă că noua tulpină a dus la creșterea numărului de infecții scrie Agerpres.

Justiția rusă condamnă Google la amenzi din ce în ce mai mari CITEȘTE ȘI Justiția rusă condamnă Google la amenzi din ce în ce mai mari

Noua tulpină de SARS-CoV-2 a determinat guvernul britanic să introducă de urgență măsuri de izolare duminică pentru 16 milioane de locuitori din Londra și sud-estul Angliei, constrânși să renunțe la vizitele de Crăciun.

Numeroase țări printre care Franța, Germania, Italia, Țările de Jos, Belgia, El Salvador, Iran și altele au decis să suspende temporar zborurile sau deplasările dinspre teritoriul britanic, ca urmare a sentimentului de îngrijorare provocat de apariția noii variante a coronavirusului.

viewscnt
Afla mai multe despre
polonia
coronavirus