Postul Realitatea TV Moldova își suspendă activitatea

Postul Realitatea TV Moldova își suspendă activitatea
scris 30 iul 2017

Realitatea TV Moldova își suspendă activitatea pentru o perioadă nedeterminată, au anunțat reprezentanții postului de televiziune pe site.

"Începând de sâmbătă, 29 iulie 2017, postul de televiziune Realitatea TV își suspendă activitatea pentru o perioadă nedeterminată. Timp de trei ani, Realitatea TV Moldova v-a informat obiectiv despre tot ce ne înconjoară, a încercat să arate realitatea așa cum este, fără intermediari. Este postul de televiziune care a difuzat emisiuni inedite, știri imparțiale, a avut invitați interesanți și a prezentat publicului investigații de răsunet, iar cele mai importante evenimente vi le-a adus în direct, în casele voastre", se arată în mesajul pblicat pe realitatea.md. 

Grupul de presă online Realitatea își continuă activitatea, fiind vorba despre site-urile www.realitatea.md; www.rlive.md; www.kankan.md; www.bani.md; www.stireata.md; www.topmedia.md, scrie News.ro.

Dmitri Rogozin pe Twitter, după ce nu a fost lăsat să zboare deasupra României: Așteptați răspuns, nemernicilor! CITEȘTE ȘI Dmitri Rogozin pe Twitter, după ce nu a fost lăsat să zboare deasupra României: Așteptați răspuns, nemernicilor!

Realitatea TV s-a lansat pe piața media din Moldova în 8 iulie 2014, fiind condusă de Dumitru Țîra, proprietarul Grupului de presă Realitatea. 

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
realitatea tv moldova