Putin mărturisește că nu are smartphone

Putin mărturisește că nu are smartphone
Profit.ro
Profit.ro
scris 9 feb 2018

Președintele rus Vladimir Putin a mărturisit că nu are smartphone, după ce s-a prezentat anul trecut ca o ”persoană obișnuită”, care aproape că nu utilizează Internetul și nu are cont pe rețele de socializare, relatează AFP.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

”Spuneți că toată lumea are un smartphone”, a declarat Putin joi, în urma unui discurs al directorului Institutului Național de Cercetări Kurceatov, Mihail Kovalciuk, la o reuniune cu cercetători și academicieni ruși, la Novosibirsk, în Siberia Occidentală, scrie News.ro.

Kovalciuk tocmai spusese în discursul său că, la ora acutală, ”orcine are un smartphone în buzunar”.

Exporturile României au urcat anul trecut cu 9,1%, iar importurile au avansat cu 12,3% CITEȘTE ȘI Exporturile României au urcat anul trecut cu 9,1%, iar importurile au avansat cu 12,3%

”Eu nu am smartphone”, a anunțat Vladimir Putin, în vârstă de 65 de ani.

În 2005, el a spunea că nu are telefon mobil.

La conducerea Rusiei de 17 ani și candidat la propia succesiune, în alegerile prezidențiale de la 18 martie, Putin a dat asigurări anul trecut, într-o întâlnire cu tineri ruși, că se simte ”o persoană obișnuită”, al cărei program de muncă ”se termină atât de târziu”, încât nu se gândește decât ”să se ducă la culcare cât mai repede posibil” și ”nu să se uite pe Instagram”.

”Dacă angajații administrației mele folosesc Internetul în mod foarte activ (...), personal, eu aproape că nu-l folosesc”, a mărturisit el.

Spre deosebire de Putin, premierul rus Dmitri Medvedev, în vârstă de 52 de ani, este adesea văzut în public cu iPhone-ul său și publică cu regularitate fotografiilepe care le face pe paginile sale oficiale pe Instagram și Facebook.

viewscnt
Afla mai multe despre
smartphone
putin