Rusia a început să elibereze pașapoarte rusești locuitorilor din Donbasul ucrainean

Rusia a început să elibereze pașapoarte rusești locuitorilor din Donbasul ucrainean
scris 14 iun 2019

Rusia a început vineri să distribuie pașapoarte rusești după o procedură simplificată locuitorilor din Donbas, regiune din estul Ucrainei, o măsură anunțată în aprilie de către președintele rus Vladimir Putin, ceea ce a tensionat și mai mult relațiile dintre cele două țări, relatează EFE și RBC.ru.

INFOGRAFIC Afaceri record anticipate pentru producătorii de înghețată, care știu că vine o vară secetoasă. Succesul - generat și de scumpiri CITEȘTE ȘI INFOGRAFIC Afaceri record anticipate pentru producătorii de înghețată, care știu că vine o vară secetoasă. Succesul - generat și de scumpiri

Potrivit agențiilor de presă Interfax și RIA Novosti, un prim grup de 34 de locuitori din autoproclamata Republică Populară Donețk a primit pașapoarte rusești într-un centru specializat la Pokrovskoie, punct de control la frontiera cu regiunea rusă Rostov, situată la granița cu Ucraina, scrie Agerpres.

În paralel, a început eliberarea de pașapoarte rusești locuitorilor din autoproclamata Republică Populară Lugansk în punctul de control din Novoșahtinsk, de asemenea situat în regiunea Rostov, la granița cu Ucraina.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
rusia
ucraina