Rusia a interzis accesul pe teritoriul său a opt oficiali din Uniunea Europeană. Printre cei vizați se numără și președintele Parlamentului European

Rusia a interzis accesul pe teritoriul său a opt oficiali din Uniunea Europeană. Printre cei vizați se numără și președintele Parlamentului European
Profit.ro
Profit.ro
scris 1 mai 2021

Rusia a decis să interzică accesul pe teritoriul său a opt oficiali din Uniunea Europeană, ca reacție după sancțiunile impuse cetățenilor ruși de către UE, informează Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Ministerul rus de Externe a anunțat că printre oficialii vizați de interdicție se numără Vera Jourova, vicepreședinte al Comisiei Europene pentru Valori și Transparență, și David Sassoli, președintele Parlamentului European, scrie News.ro.

Fulfilment by eMAG, instrumentul de un milion de euro care ajută antreprenorii să se concentreze pe creșterea afacerii CITEȘTE ȘI Fulfilment by eMAG, instrumentul de un milion de euro care ajută antreprenorii să se concentreze pe creșterea afacerii

Ceilalți șase sunt Jorg Raupach (procurorul șef al Berlinului), Ivars Abolins (președintele Consiliului Media Electronică al Letoniei), Maris Baltins (director al Centrului Lingvistic al Letoniei), Jacques Maire (membru al delegației Franței la Adunarea Parlamentară a Consiliului Europei), Asa Scott (președintele Diviziei de Protecție și Siguranță CBRN, Agenția suedeză de Cercetare pentru Apărare) și Ilmar Tomusk (directorul general al Inspectoratul pentru Lingvistică al Estoniei).

Dacă ar ajunge roboții să dea consultanță, ce vor mai face oamenii? Despre viitorul consultanței, ce cred liderii PwC (III) CITEȘTE ȘI Dacă ar ajunge roboții să dea consultanță, ce vor mai face oamenii? Despre viitorul consultanței, ce cred liderii PwC (III)

Uniunea Europeană a impus în martie sancțiuni în cazul a doi ruși acuzați de persecutarea lesbienelor și gay-ilor în Cecenia. De asemenea, UE a impus în martie sancțiuni pentru patru înalți oficiali ruși apropiați ai lui Vladimir Putin.

viewscnt
Afla mai multe despre
rusia
interdictie