Rusia le impune vize turiștilor chinezi

Rusia le impune vize turiștilor chinezi
scris 2 feb 2020

Rusia a pus capăt sâmbătă posibilității pentru chinezi de a intra fără viză pe teritoriul său în scop turistic și a încetat să le mai livreze vize de lucru din cauza epidemiei de pneumonie virală, informează AFP.

Aceste măsuri urmăresc "să asigure securitatea țării, să protejeze sănătatea publică și să împiedice răspândirea noului coronavirus", a scris guvernul rus pe pagina sa de internet, scrie Agerpres.

Primul conflict cu muncitori străini: Patronul brutăriei din Ditrău a anunțat că cei doi muncitori din Sri Lanka nu vor mai participa la fabricarea pâinii CITEȘTE ȘI Primul conflict cu muncitori străini: Patronul brutăriei din Ditrău a anunțat că cei doi muncitori din Sri Lanka nu vor mai participa la fabricarea pâinii

Acest document oficial, datat vineri, precizează că FSB, serviciile de securitate ruse care controlează și poliția vamală, va pune capăt turismului fără viză sâmbătă, la miezul nopții.

Din 2000, grupurile de turiști chinezi aveau dreptul să călătorească în Rusia fără viză.

Guvernul a decis de asemenea ca Ministerul de Interne și Ministerul de Externe să înceteze să le mai acorde vize de lucru cetățenilor chinezi.

viewscnt
Afla mai multe despre
rusia
viza china