Rusia omologhează Sputnik Light, o versiune a Sputnik V, care se administrează într-o singură doză

Rusia omologhează Sputnik Light, o versiune a Sputnik V, care se administrează într-o singură doză
scris 6 mai 2021

Rusia a omologat o versiune ”light” (ușoară) a vaccinului său far împotriva covid-19 Sputnik V - care se administrează într-o singură doză, spre deosebire de versiunea sa de bază, relatează AFP.

Această omologare a fost anunțată în paralel de către cei care au conceput vaccinul și de către vicepremierul rus însărcinat cu Sănătatea Tatiana Golikova, în cadrul unei reuniuni cu președintele rus Vladimir Putin, transmisă la televiziune, scrie News.ro.

Societatea și-ar dori o nouă abordare din partea autorităților în lupta împotriva fumatului CITEȘTE ȘI Societatea și-ar dori o nouă abordare din partea autorităților în lupta împotriva fumatului

Potrivit Fondului rus de investiții directe (RDIF), care finanțează dezvoltarea vaccinului, Sputnik Light are o eficiență de 79,4%.

Fulfilment by eMAG, instrumentul de un milion de euro care ajută antreprenorii să se concentreze pe creșterea afacerii CITEȘTE ȘI Fulfilment by eMAG, instrumentul de un milion de euro care ajută antreprenorii să se concentreze pe creșterea afacerii

Sputnik V, care se administrează în două doze, are o eficiență de 91,6%.

viewscnt
Afla mai multe despre
rusia
sputnik light
sputnik v