SUA și Polonia vor semna un acord privind tehnologia 5G

SUA și Polonia vor semna un acord privind tehnologia 5G
Profit.ro
Profit.ro
scris 30 aug 2019

Guvernul polonez urmează să semneze un acord cu SUA privitor la securitatea și cooperarea legate de tehnologia 5G, în timpul vizitei președintelui american Donald Trump la Varșovia de la finalul acestei săptămâni, a anunțat un oficial guvernamental polonez, citat de Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Acordul survine după câteva luni de lobby intens făcut de SUA pe lângă Varșovia și alte guverne europene pentru a limita sau a interzice afacerile cu grupul chinez Huawei, cel mai mare producător din lume de echipamente de telecomunicații și un actor important în viitoarele rețele mobile 5G, scrie Agerpres.

Un canadian a câștigat 60 de milioane de dolari la loterie, după ce a jucat aceleași numere timp de peste 20 de ani CITEȘTE ȘI Un canadian a câștigat 60 de milioane de dolari la loterie, după ce a jucat aceleași numere timp de peste 20 de ani

În luna iulie, Polonia a propus consolidarea propriilor standarde de securitate cibernetică. Oficialul polonez a precizat că nicio companie sau echipament anume dintr-o țară specifică nu vor fi excluse în baza noului acord cu SUA, deși cooperarea cu SUA în domeniul securității va reprezenta un aspect esențial.

viewscnt
Afla mai multe despre
5g
sua
polonia