SUA vor impune ”în curând” noi sancțiuni Moscovei, anunță Mnuchin în Senat

SUA vor impune ”în curând” noi sancțiuni Moscovei, anunță Mnuchin în Senat
scris 31 ian 2018

Secretarul american al Trezoreriei Steven Mnuchin a decarat marți că Statele Unite vor impune ”în curând” sancțiuni suplimentare Rusiei, relatează AFP.

”În viitorul apropiat, vom adopta sancțiuni suplimentare”, a declarat în fața membrilor unei comisii din cadrul Senatului secretarul Finanțelor al lui Donald Trump, scrie News.ro.

Rusia afirmă că a interceptat un avion spion american deasupra Mării Negre; SUA protestează CITEȘTE ȘI Rusia afirmă că a interceptat un avion spion american deasupra Mării Negre; SUA protestează

”Asta se va întâmpla în câteva săptămâni, poate o lună, vreau să fiu prudent în acest angajament”, a subliniat Mnuchin .

Secretarul Trezoreriei face aceste declarații în contextul în care administrația Trump a publicat o listă cu oficiali și oameni de afaceri ruși susceptibili să fie sancționați.

Însă Washingtonul nu a luat, pentru moment, vreo măsură în vederea impunerii unor noi sancțiuni Moscovei.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
sua
sanctiuni
steven mnuchin