Conpet trage peste 262 milioane lei de la OMV Petrom

Conpet trage peste 262 milioane lei de la OMV Petrom
scris 31 ian 2018

 

Conpet a semnat un nou contract, de această dată de peste 262,4 milioane lei, cu OMV Petrom pentru servicii de transport țiței, gazolină și condensat de la punctele de primire la cele de predare, după ce a încheiat anul trecut cu o altă înțelegere, dar de numai 23 milioane lei, pentru o lună.

Contractul semnat în decembrie reprezenta, parctic, un act adițional la un contract aflat în derulare, valabil doar până la 31 ianuarie 2018.

Acum, contractul acoperă întregul an 2018.

Guvernul va emite aviz negativ la proiectul prin care Dragnea și Tăriceanu propun ca Palatul Elisabeta să rămână la Casa Regală încă 49 de ani, cu bani din buget: Tudose - Casa Regală poate găsi o altă reședință, au bani! Executivul poate cumpăra Peleș CITEȘTE ȘI Guvernul va emite aviz negativ la proiectul prin care Dragnea și Tăriceanu propun ca Palatul Elisabeta să rămână la Casa Regală încă 49 de ani, cu bani din buget: Tudose - Casa Regală poate găsi o altă reședință, au bani! Executivul poate cumpăra Peleș

Conpet a realizat, în primele nouă luni ale anului trecut, un profit net de peste 63,1 milioane lei, în creștere cu 11,3% comparativ cu perioada similară din 2016.

Cifra de afaceri a fost de 282,51 milioane lei, înregistrând o ușoară scădere cu 0,1% față de 9 luni 2016.

viewscnt
Afla mai multe despre
conpet
omv petrom