TikTok își va reduce numărul angajaților din Rusia

TikTok își va reduce numărul angajaților din Rusia
Profit.ro
Profit.ro
scris 17 dec 2022

Compania de social media TikTok a declarat că își va reduce numărul angajaților din Rusia după ce a oprit servicii cheie pentru utilizatorii din această țară la începutul anului.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Aplicația video TikTok, deținută de China, a suspendat transmisiile în direct și încărcările noi în Rusia după ce autoritățile de la Moscova au introdus o cenzură strictă a mass-media în urma invaziei sale în Ucraina pe 24 februarie, informează Reuters, citată de Agerpres.

Cancelarul Austriei: Bulgaria are nevoie de un gard la graniță, care să fie construit cu banii UE CITEȘTE ȘI Cancelarul Austriei: Bulgaria are nevoie de un gard la graniță, care să fie construit cu banii UE

"A trebuit să luăm o serie de decizii în acest an cu privire la serviciul nostru în Rusia, care acum include, din păcate, reducerea forței de muncă din Rusia. Vom continua să evaluăm circumstanțele în evoluție din Rusia pentru a stabili când ne-am putea relua pe deplin serviciile, având ca prioritate principală siguranța", se arată în comunicat.

viewscnt
Afla mai multe despre
tiktok
rusia
social media
angajati