Tranzacție pe piața IT din Grecia. SoftOne Technologies a cumpărat Unisoft. Ambele companii sunt prezente în România

Tranzacție pe piața IT din Grecia. SoftOne Technologies a cumpărat Unisoft. Ambele companii sunt prezente în România
scris 26 feb 2018

SoftOne Technologies, membră a grupului de companii Olympia deținut de omul de afaceri Panos Germanos, a cumpărat Unisoft, unul dintre cei mai cunoscuți retaileri de pe piața de software din Grecia.

Achiziția companiei Unisoft va crește semnificativ cota de piață a SoftOne în Grecia și Europa de Sud-Est.

Unisoft are o bază de clienți care depășește 22.000 de instalări software în companiile mici și mijlocii din Grecia, România și alte state din regiune. Odată cu achiziția Unisoft, SoftOne și-a adăugat în portofoliu și o rețea de peste 300 de companii partenere în Europa de Sud-Est.

Unisoft este prezentă pe piața din România din 1996.

Bulgaria a atras aproape 9 milioane de turiști străini în 2017, cu un sfert peste populația țării CITEȘTE ȘI Bulgaria a atras aproape 9 milioane de turiști străini în 2017, cu un sfert peste populația țării

Olympia Group a fost înființat în urmă cu 35 de ani în Grecia, are circa 5.500 de angajați și activează în telecomunicații, retail, tehnologie și distribuție.

SoftOne Technologies este unul dintre cei mai importanți furnizori de soluții software ERP, CRM și aplicații Web & Mobile din Europa de Sud-Est. Având sediul central în Atena, Grecia, SoftOne furnizează opțiuni de găzduire a soluțiilor de business atât pe serverul clientului, cât și în Cloud / Software as a Service (SaaS), companiilor de talie mică, medie, cât și organizațiilor mari.

SoftOne are în prezent peste 150 de angajați, o sucursală în Salonic si 3 subsidiare în România, Bulgaria și în Cipru. 

viewscnt
Afla mai multe despre
softone technologies
unisoft