Ucraina susține că a atacat cu rachete Insula Șerpilor

Ucraina susține că a atacat cu rachete Insula Șerpilor
Profit.ro
Profit.ro
scris 1 mai 2022

Armata ucraineană a anunțat că a lansat atacuri repetate cu rachete asupra Insulei Șerpilor din Marea Neagră, ocupată de trupele ruse la puțin timp după declanșarea invaziei asupra Ucrainei pe 24 februarie, relatează duminică agenția DPA, preluată de Agerpres.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Mai multe sisteme antiaeriene și o unitate de comunicații au fost distruse în aceste atacuri, afirmă Comandamentul Sud al armatei ucrainene. Acesta mai susține că 42 de soldați ruși au fost uciși în raidurile cu rachete asupra Insulei Șerpilor.

FOTO Marea Britanie, acuzată de un realizator TV pro-Putin că a furat de la ruși rețeta culinară \ CITEȘTE ȘI FOTO Marea Britanie, acuzată de un realizator TV pro-Putin că a furat de la ruși rețeta culinară "fish&chips"

Nici atacul și nici victimele menționate de partea ucraineană nu pot fi verificate din surse independente. Rusia nu a reacționat deocamdată față de aceste relatări.

Același comandament al armatei ucrainene a transmis și marți că a bombardat poziții rusești pe Insula Șerpilor din Marea Neagră.

viewscnt
Afla mai multe despre
atac insula șerpilor
lupte insula șerpilor
război rusia ucraina insula șerpilor