ULTIMA ORĂ VIDEO Explozii la Odesa. Depozite de combustibil sunt în flăcări

ULTIMA ORĂ VIDEO Explozii la Odesa. Depozite de combustibil sunt în flăcări
Profit.ro
Profit.ro
scris 3 apr 2022

Mai mulți jurnaliști au semnalat o serie de explozii în orașul Odesa, duminică dimineață, și au precizat că depozite de combustibil sunt în flăcări, relatează The Guardian.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

“Trezit la Odesa de o serie de exprozii puternice, care par să vină din locuri diferite din oraș. Se aud din nou avertismentele de raid aerian, prima dată declanșate la 04.30. Fum negru pe cer deasupra Odesei, după ce s-au auzit explozii puternice în această dimineață, aproximativ la ora 06.00”, a notat Richard Gainsford, corespondent ITV, citat de News.ro.

El a postat apoi și imagini cu terminale de depozitare a combustibilului în flăcări, precizând că au avut loc atacuri cu rachete.”Am numărat cel puțin cinci puncte de impact separate”, a adăugat jurnalistul.

A scris despre explozii și Isabelle Khushudian, corespondent Washington Post. “Explozii puternice la Odesa. Geamurile camerei mele de hotel s-au zguduit. Nu este clar ce s-a întâmplat”, a fost postarea sa inițială, urmată, după o oră, de precizări: “Se pare că cel puțin un depozit de combustibil din/de lângă port a fost lovit. Flăcările sunt încă vizibile la baza coloanelor de fum”.

Și Reuters a notat că au avut loc câteva explozii la Odesa, iar în social media au apărut și alte imagini.

viewscnt
Afla mai multe despre
odesa
explozii