Un nou pachet de televiziuni va fi disponibil în toată Europa

Un nou pachet de televiziuni va fi disponibil în toată Europa
Profit.ro
Profit.ro
scris 14 mai 2018

Un nou pachet de 10 televiziuni va fi disponibil în toate țările Europei, în urma unui contract de distribuție semnat între Telekom Serbia și SES Video.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Aceste televiziuni vor fi transmise cu ajutorul capacității satelitare de la poziția 23,5 grade est, scrie News.ro.

Prin înțelegerea multianuală anunțată de SES, Telekom închiriază capacitate pe satelitul ASTRA 3B pentru a distribui un pachet de canale TV către rețelele de cablu și IPTV din Europa, cu precădere către Serbia, Croația, Bosnia, Slovenia, Macedonia și Muntenegru. Nou pachet de canale va cuprinde inițial 7 canale TV, incluzând Agro TV, Film Klub, Kitchen TV, Star TV și Zenska TV. Trei noi canale vor fi adăugate în pachet în această vară.

„Acesta este un pas important pentru noi, ce ne oferă oportunitatea de a distribui conținut local și regional către Europa, prin rețelele noastre partenere. Acest pachet va oferi o varietate de programe TV din Serbia și regiune către audiența din întreaga Europă. Am colaborat cu SES în diverse proiecte de-a lungul anilor și am înțeles că nu putem găsi un partener mai bun pe care să ne bazăm precum SES”, a declarat Marijana Vukasinovic, Director Content Management, Telekom Serbia.

Lanțul de cafenele 5ToGo lansează divizia mobilă CITEȘTE ȘI Lanțul de cafenele 5ToGo lansează divizia mobilă

„Suntem încântați să colaborăm cu Telekom Serbia în proiectul lor de extindere a business-ului video, punându-le la dispoziție servicii de distribuție de înaltă calitate. Această înțelegere reprezintă încă un pas care întărește cooperarea cu partenerul nostru din Serbia, iar împreună putem oferi un nou pachet TV către audiența din întreaga Europă”, a declarat Martin Ornass-Kubacki, Vicepreședinte divizia Vânzări SES Video pentru Europa Centrală și de Est.

SES este operator de satelit și primul operator care are o ofertă scalabilă GEO-MEO la nivel mondial, cu peste 50 de sateliți pe Orbită Geostaționară (GEO) și 16 pentru Orbită Medie (MEO). SES pune accent pe soluții cu valoare adăugată, end-to-end pe două verticale de business: SES Video și SES Networks. Compania oferă servicii de comunicații radiodifuzorilor, producătorilor de conținut, furnizorilor de internet, operatorilor de rețele fixe și mobile, guvernelor și instituțiilor guvernamentale. Portofoliul SES include ASTRA, O3b și MX1, lider mondial care oferă o suită integrată de servicii digitale media și video. SES este companie listată la bursele Euronext Paris și Luxembourg Stock Exchange.

viewscnt
Afla mai multe despre
televiziuni
telekom serbia