Un nou val de arestări în Turcia având legătură cu predicatorul Gulen

Un nou val de arestări în Turcia având legătură cu predicatorul Gulen
scris 9 apr 2019

Autoritățile turce au arestat marți mai multe zeci de persoane suspectate de legături cu predicatorul Fethullah Gulen, pe care Ankara îl acuză că a pus la cale o tentativă de puci, și au dat în urmărire alte câteva sute de suspecți, relatează AFP.

Potrivit agenției turce de presă Anadolu, autoritățile au emis mandate de arestare în cazul a peste 400 de persoane, în cadrul mai multor anchete pe cuprinsul Turciei. Dintre ele, 127 erau arestate marți la prânz, scrie Agerpres.

Sunny Beach, desemnată cea mai ieftină stațiune europeană de pe litoral pentru al șaselea an CITEȘTE ȘI Sunny Beach, desemnată cea mai ieftină stațiune europeană de pe litoral pentru al șaselea an

Persoanele arestate sau căutate sunt suspectate de apartenență la mișcarea predicatorului Gulen, pe care Ankara o consideră drept ''grupare teroristă''.

 

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
gulen
turcia