Ungaria închide comerțul neesențial, populația obligată să intre în casă la ora 20

Ungaria închide comerțul neesențial, populația obligată să intre în casă la ora 20
scris 8 mar 2021

Școlile, grădinițele și magazinele neesențiale sunt închise în Ungaria începând de luni, odată cu intrarea în vigoare a noilor restricții instituite pentru a frâna ceea ce autoritățile de la Budapesta consideră a fi al treilea val al pandemiei de COVID-19, relatează agenția EFE.

Învățământul primar se va desfășura cel puțin o lună numai online, la fel cum se desfășoară din noiembrie cel secundar și universitar, scrie Agerpres.

Cum ajută un copil de 4 ani dezvoltarea unui business online CITEȘTE ȘI Cum ajută un copil de 4 ani dezvoltarea unui business online

Cât despre comerț, este permisă funcționarea doar a magazinelor cu produse de bază, precum supermarketurile, farmaciile sau benzinăriile, printre altele.

Miracolul digitalizării: declarațiile online nu se mai depun la etajul 2 CITEȘTE ȘI Miracolul digitalizării: declarațiile online nu se mai depun la etajul 2

Folosirea măștii este obligatorie în toată țara și este menținută interdicția de circulație nocturnă, între orele 20:00 și 05:00.

Cum pot antreprenorii să își salveze firmele chiar de la faliment CITEȘTE ȘI Cum pot antreprenorii să își salveze firmele chiar de la faliment

Între timp, cel puțin 1.002.714 cetățeni ungari au primit cel puțin prima doză dintr-unul din cele cinci vaccinuri anti-COVID-19 autorizate în Ungaria (Pfizer/BioNTech, Moderna, AstraZeneca, cel rusesc Sputnik V și cel chinezesc Sinopharm).
 

viewscnt
Afla mai multe despre
ungaria
comert
scoala online