Ungaria prelungește până la 11 ianuarie măsurile împotriva COVID-19

Ungaria prelungește până la 11 ianuarie măsurile împotriva COVID-19
Profit.ro
Profit.ro
scris 8 dec 2020

Ungaria va menține până la 11 ianuarie restricțiile pentru stoparea răspândirii noului coronavirus, inclusiv interdicția de circulație nocturnă care va rămâne în vigoare și în noaptea de Anul Nou, în timp ce guvernul analizează cum vor decurge sărbătorile de Crăciun, relatează luni EFE.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Este ceea ce a anunțat premierul ungar, Viktor Orban, care a cerut populației să respecte aceste măsuri în așteptarea demarării campaniei de vaccinare pentru care marți va fi deschis un registru, scrie Agerpres.

Partidele de pe primele poziții își caută parteneri de guvernare. Mediul de afaceri își caută un drum, dar are nevoie tot de un partener. Așteptările și solicitările antreprenorilor către viitorul Guvern, transmise prin intermediul Profit.ro CITEȘTE ȘI Partidele de pe primele poziții își caută parteneri de guvernare. Mediul de afaceri își caută un drum, dar are nevoie tot de un partener. Așteptările și solicitările antreprenorilor către viitorul Guvern, transmise prin intermediul Profit.ro

"De abia pe 21 decembrie vom putea decide dacă de Crăciun vor exista excepții", a scris premierul Orban pe contul său de Facebook. Interdicția de circulație nocturnă, instituită la 11 noiembrie rămâne în vigoare și în noaptea de Revelion, astfel încât nu vor avea loc tradiționalele petreceri de sfârșit de an, a precizat Orban.

viewscnt
Afla mai multe despre
covid-19
ungaria